font

Konkurranse for grønne ideer

Groenn forretningside 2017Vi etterlyser deg som jobber med å utvikle nye, klima- og miljøvennlige forretnings-konsept. Uavhengig av bransje. Det kan være alt fra forbedrede industriprosesser, gjenbruk og utnyttelse av avfall til gode transportløsninger, anvendelse av (big) data, IKT-løsninger, grønne bygg og blå næringer.

Bli med i konkurransen om flere pengepremier, deltakelse på SLUSH i Finland (verdens ledende startup-event) og mentortilskudd fra Innovasjon Norge.

Verden står overfor store miljø- og klimautfordringer. For å løse disse må vi ivareta og utnytte ressurser på en bedre måte. Dette krever:

  • nye ideer,
  • nye produkter
  • nye teknologier
  • ny prosesser
  • nye løsninger

Samtidig representerer dette store forretningsmuligheter! Globalt er markedet for miljøteknologier i betydelig vekst.

Konkurranse
Vi inviterer deg til å blir med på Grønn forretningsidékonkurranse Agder. Dette er et initiativ for å stimulere og hjelpe frem innovasjoner og ideer som på den ene siden kan bidra til en grønnere fremtid og på den andre siden danne grunnlag for fremtidige vekstbedrifter og arbeidsplasser i Agder. 

Mer informasjon om konkuransen og mulighet til å melde seg på, finner du på greenbusinessidea.no

Arrangører
Konkurransen arrangeres av Business Region Kristiansand og Vest-Agder fylkeskommune med Lister nyskaping som en av flere støttespillere.

Kontakt
Dersom du har lyst til å diskutere ideen din med oss og få hjelp til å utvikle den, kontakt prosjektleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (mobil: 930 56 787) for en uformell prat.