font

Helse

Helse er tema for et viktig samarbeid mellom kommunene i Lister. Dette er organisert i
hovedprosjektet Helsenettverk Lister med prosjektleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (mobil: 959 08 916).

Særlige satsingsområder er:

FIT KURS (Feedback -informerte tjenester

 

Helsenettverk Lister v/ Fyrtårnet psykisk helse og rus arrangerer i samarbeid med faggruppen NSF ´s faggruppe for sykepleiere innen psykisk helse og rus kurs i FIT -tidligere også benevnet som KOR.

Vi har fått Psykologspesialist Birgit Valla til å undervise i bruken av FIT . Kurset passer for både nye og gamle brukere.

Du kan lese mer om FIT kurs og hva dette er på www.napha.no

vedlagt kursinvitasjon og påmeldingslenke

INVITASJON_TIL_FIT.pdf

 

Fra utenforskap til deltakelse

Utenforskap til deltakelseDen 12. januar 2017 arrangerte Helse-nettverk Lister en spennende konferanse om oppvekst, levekår og folkehelse i samarbeid med Flekkefjord kommune.

Du kan her se presentasjonene fra konferansen.

Les mer …

Samarbeid om velferdsteknologi i Norden

ConnectLindås kommune og Listerregionen har sammen med KS og kommuner fra de andre nordiske landene vært med på å utarbeide en "verktøykasse" for innføring og bruk av velferdsteknologi. "Verktøykassen" ble presentert på seminar i Kvinesdal og Bergen, og kan bestilles gratis. 

Les mer …

Fra utenforskap til deltakelse

Utenforskap til deltakelseDen 12.01.16 arrangerte Helsenettverk Lister konferansen "Fra utenforskap til deltakelse" i samarbeid med Flekkefjord kommune. Her kan du finne presentasjonene fra konferansen.

Les mer …

Avslutningskonferanse Trygghetspakken 2016

kake 2Lister regionen har vært med i Nasjonalt Velferdsteknologiprogram i 3 år. Gevinster, læring og plan for videre arbeid ble oppsummert på avslutningskonferanse 8. november 2016. Det ble feiring av et omfattende og godt arbeid fra medarbeidere i alle 6 Lister kommunene. 

Les mer …