font

Helse

Helse er tema for et viktig samarbeid mellom kommunene i Lister. Dette er organisert i
hovedprosjektet Helsenettverk Lister med prosjektleder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (mobil: 959 08 916).

Særlige satsingsområder er:

Fact team Lister

FACT (Fleksibelt aktivt oppsøkende behandling) er et samhandlingsteam etablert av spesialisthelsetjenesten og kommuner i Lister som gir oppsøkende, samtidige og helhetlige tjenester til mennesker med alvorlige psykiske lidelser. Ofte også med rusmiddelproblemer, som i liten grad selv oppsøker hjelpeapparatet.

Les mer …

Fagdag i recovery

Velkommen til fagdag i recovery på Utsikten i Kvinesdal onsdag 20.juni 2018.

Denne fagdagen passer for deg som jobber som helse - og sosialfaglig personell i helsetjenesten i kommuner og spesialisthelsetjenesten, bruker- og pårørendeorganisasjoner og representanter i brukerutvalg.

Les mer …

Samarbeid om velferdsteknologi i Norden

ConnectLindås kommune og Listerregionen har sammen med KS og kommuner fra de andre nordiske landene vært med på å utarbeide en "verktøykasse" for innføring og bruk av velferdsteknologi. "Verktøykassen" ble presentert på seminar i Kvinesdal og Bergen, og kan bestilles gratis. 

Les mer …

Fra utenforskap til deltakelse

Utenforskap til deltakelseDen 12.01.16 arrangerte Helsenettverk Lister konferansen "Fra utenforskap til deltakelse" i samarbeid med Flekkefjord kommune. Her kan du finne presentasjonene fra konferansen.

Les mer …