font

E-læringskurs i geriatrisk rehabilitering

Gammel dame stol Smil ver2Jobber du med rehabilitering og geriatri?

Har du behov for mer kunnskap om geriatri og rehabilitering?

Trenger du å friske opp det du har lært før?

Her er kurset for deg!

Kurset kan du gjennomføre når det passer deg; der du er med dataen din. Det tar deg omtrent 2 timer. Du kan også bruke kurset som oppslagsverk. 

Gammel hand barnehandKurset er for deg som er helsepersonell i kommunehelsetjenesten og som jobber med

  • eldre som har et sammensatt sykdomsbilde
  • rehabilitering

Kurset kan også være aktuelt for helsepersonell i andre sektorer som jobber med nevnte brukergruppe. Hensikten med kurset er å bidra til nyerverving og oppfriskning av kunnskap og gi økt forståelse innen fagfeltet. 

Ønsker du å gjennomføre kurset? Du finner det HER:

E-læringskurs i geriatrisk rehabilitering

PS! Dersom du jobber på sykehus kan det hende at lenka ikke virker. Bruk da egen læringsportal på intranett. Slik får du også mulighet til å få kursbevis etter gjennomføring. Læringsportalen på SSHF.

 

Mer informasjon om utarbeidelsen av kurset:

E-læringskurset er, gjennom midler fra Helsedirektoratet, utarbeidet gjennom et samarbeidsprosjekt i Helsenettverk Lister; ListeRehabilitering. Kurset er et resultat av økt kompetansebehov i Lister-kommunene på fagfeltene  rehabilitering og geriatri etter innføring av samhandlingsreformen

En tverrfaglig sammensatt prosjektgruppe, fra kommuner og sykehus i Listerregionen samt Utviklingssenteret i Songdalen, har i samarbeid utviklet dette e-læringskurset. For å kvalitetssikre innholdet og fremstillingen har prosjektet knyttet til seg referansepersoner som har gjennomgått kurset i flere omganger. Det er også gjennomført en minipilotering i Lister innefor målgruppen. Referansepersonene for kurset er 

  • Torgeir Bruun Wyller (spesialist i indremedisin og geriatri, professor i geriatri ved universitetet i Oslo)
  • Stein Arne Rimehaug (rådgiver Regional Kompetansetjeneste Rehabilitering Sunnaas)
  • Karen Bus-Popova (spesialist i nevrologisk fysioterapi, enhetsleder fysikalsk avdeling SSF)
  • Marianne Klausen ( fagsykepleier geriatrisk seksjon SSK)
  • Lena Marie Haukom (sykepleier, e-lærignskoordinator SSHF)

Ved spørsmål eller kommentarer til kurset, ta kontakt med

  • prosjektleder Torunn Damman Nordby, tlf. 94 50 84 66 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • e-læringskoordinator Lena Marie Haukom,tlf. 38 07 61 75 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • redaktør Ingrid Salvesen Ramsli, tlf. 38 19 65 82 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Artikkelen ble sist oppdatert 12.09.14, Torunn Damman Nordby