font

Kompetanse

Interkulturell kommunikasjon

thumb Hender flere fargerStudiet i interkulturell kommunikasjon som vi har tilbudt i samarbeid med NLA-høyskolen er en suksess. Svært inspirerende forelesninger som treffer midt i blinken hos studentene. Vi fortsetter suksessen høsten 2017. Søknadsfrist er 15 april.

Passer deg som jobber innen felt hvor mennesker møtesa på tvers av kultur slik som i helsevesenet, skole, nav, offentlig virksomhet.

Les mer …

Lister opplæringskontor

Regionen organiserer fagopplæringen i offentlig sektor gjennom Lister opplæringskontor. Medlemsbedriftene er de seks kommunene samt Sørlandet sykehus - Flekkefjord sshf, fylkeskommunale institusjoner og private barnehager i regionen. Lister opplæringskontor har ansvar for lærlingene i samarbeid med Utdanningsavdelingen i Vest-Agder, seksjon for fagopplæring.

Følgene fag er knyttet til virksomheten:

  • Barne- og ungdomsarbeider
  • Helsefag
  • Aktivitør
  • Institusjonskokk
  • IKT-service
  • Kontor- og administrasjon

Mer på nettsidene til Lister opplæringskontor

Studier 2016/2017

Lister Kompetanse har nå klare flere av høstens studier. Noen er nye, mens andre er kjente og etterspurte gjengangere. Vi legger studiene ut fortløpende, og ber deg sjekke koplingene for å finne krav til opptak og organisering av studiet.

I år leverer vi foreløpig med studiested Lister: Lærer 1-7. Årsenhet i Bedriftsøkonomi, Regnskap og revisjon, Organisasjon og ledelse, Praktisk Prosjektledelse (krever noe engelskkunskap), Innkjøpsledelse, Ingeniør.

Les mer …

Husk søknadsfrister til høyere utdanning

Hovedfrister for opptak til høyere utdanning er 1 mars og 15 april.

 Husk å sjekk innom vår side på Lister.no/kompetanse eller facebook: Lister Kompetanse. Her kan du søke våre studium før fristen går ut.

For enkelte studier er fristen en annen. Vi vil også i år tilby mange desentraliserte studier. Interkulturell kommunikasjon er en suksess vi ønsker å videreføre. Innkjøpsledelse er et bra studium hvor studentene sier at innholdet er veldig nyttig. Arbeidsgiverne forteller om studenter som bidrar til at virksomheten sparer store penger med den kunnskapen de får. Driver du med innkjøp og ønsker utvikling er dette studiet for deg.

 

Gutt kikkert

Søkt ingeniørstudie i Lister?

Her følger viktig informasjon til deg som vil søke på delvis desentralisert ingeniørstudium i Lister. På grunn av en beklagelig feil, er alle søkere til ingeniørstudiene i Grimstad blandet. Vi vil derfor ikke klare å finne dem som skal ha tilbud i Lister.

Vi ber derfor deg som har søkt delvis desentralisert ingeniørstudium i Lister om å ta kontakt med Lister Kompetanse på tlf: 941 68 444 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Rådgiver for skoleverk og næringsliv

thumb Dame raadRådgivning 1 er en pedagogisk videreutdanning som gir kompetanse innen rådgivning/veiledning i skoleverket og i arbeidslivet for øvrig. Studiet tilbys i Lister fra Nord universitet og gir 30 studiepoeng.

Studér i Lister - null reiser, bare effektivt og inspirerende!

Les mer …

Nye sykepleiere i vinden

thumb 7damer Lindesnes fyrLister har fått 17 nye sykepleiere gjennom kommune-samarbeidet Lister Kompetanse. Vitnemålsutdeling skjedde på Lindesnes fyr, sammen med studenter fra Setesdal og Lindesnes-regionen.

Les mer …