font

Lister kompetanse

Hilde StroemmeLister kompetanse as er et redskap for å nå regionens kompetansemål, slik de er formulert i Listerplanen og i Strategisk næringsplan.

Selskapet ble etablert i 2003 og eies av de seks Lister-kommunene og Vest-Agder fylkeskommune.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. er daglig leder i Lister kompetanse. Hun har kontorplass i Lyngdal (Postgården, Stasjonsgata 26, 3. etasje). Telefon: 941 68 444.

Studier 2016/2017

Lister Kompetanse har nå klare flere av høstens studier. Noen er nye, mens andre er kjente og etterspurte gjengangere. Vi legger studiene ut fortløpende, og ber deg sjekke koplingene for å finne krav til opptak og organisering av studiet.

I år leverer vi foreløpig med studiested Lister: Lærer 1-7. Årsenhet i Bedriftsøkonomi, Regnskap og revisjon, Organisasjon og ledelse, Praktisk Prosjektledelse (krever noe engelskkunskap), Innkjøpsledelse, Ingeniør.

Les mer …

Barnehagelærerstudiet i Lister

Hender 3 fargerHøgskolen i Telemark tilbyr desentralisert og arbeidsplassbasert barnehagelærerstudie i Lister. Søknadsfristen for alle, uansett om de har søkt tidligere, er 15. juni. Dette gjelder også for dem med realkompetansevurdering. Studiestart er september 2014 med nettbasert undervisning på onsdager.

Les mer …

Rådgiver for skoleverk og næringsliv

thumb Dame raadRådgivning 1 er en pedagogisk videreutdanning som gir kompetanse innen rådgivning/veiledning i skoleverket og i arbeidslivet for øvrig. Studiet tilbys i Lister fra Nord universitet og gir 30 studiepoeng.

Studér i Lister - null reiser, bare effektivt og inspirerende!

Les mer …

Nye sykepleiere i vinden

thumb 7damer Lindesnes fyrLister har fått 17 nye sykepleiere gjennom kommune-samarbeidet Lister Kompetanse. Vitnemålsutdeling skjedde på Lindesnes fyr, sammen med studenter fra Setesdal og Lindesnes-regionen.

Les mer …